Hlavní obsah

Neomezená data za méně než tisícovku, O2 láká na zvýhodněné tarify

Novinky, mif

S příchodem letních prázdnin si O2 připravila pro tuzemské uživatele zvýhodněnou nabídku datových tarifů. Operátor tak reaguje na to, že spotřeba dat přenosných zařízení v posledních měsících výrazně stoupla. Díky tomu je možné neomezený datový tarif pořídit už za méně než tisícovku.

Foto: Eva Plevier, Reuters

Ilustrační foto

Článek

„O2 v posledních měsících zaznamenalo zvýšenou spotřebu dat v přenosných zařízeních díky jejich využití pro práci a výuku z domova. Od července proto výrazně navyšuje data ve vylepšených tarifech O2 Data+ určených pro připojení tabletu nebo notebooku,“ prohlásila ředitelka mobilního segmentu v O2 Silvia Cieslarová.

Nejlevnější je v inovované nabídce tarif O2 Data+ Modrý, který obsahuje za cenu 199 Kč 2 GB dat. Pro náročnější uživatele je určen O2 Data+ Bronzový s 10 GB, za ten případní zájemci zaplatí 399 Kč. To je mimochodem o 100 Kč méně, než za kolik se tarif nabízel doposud.

„30 GB dat měsíčně stačí i těm, kteří jsou k internetu připojeni denně," konstatovala Cieslarová s tím, že za tento tarif nazývaný O2 Data+ Stříbrný lidé zaplatí 649 Kč.

5G internet je v Praze a Kolíně, O2 spustilo komerční provoz

Mobil

Vrchol představuje neomezený datový tarif O2 Data+ Zlatý s cenovkou 999 Kč. U něj mohou lidé využít během zúčtovacího období tolik dat, kolik budou chtít. Omezena je v tomto případě pouze rychlost datových přenosů na 20 Mb/s. To je nicméně vyšší hodnota než u některých pevných internetových přípojek.

Ani jeden ze zmiňovaných tarifů neobsahuje žádné volné minuty ani SMS, primárně je tato nabídka určena pro uživatele, kteří využívají na svých mobilních zařízeních datové služby. Posílat zprávy i telefonovat je sice možné, nicméně tyto služby jsou zpoplatněny zvlášť.

„Kromě nových datových tarifů přidává O2 do nabídky i nová přenosná zařízení – tablet Lenovo M10 Plus a notebooky Acer Aspire 1 a Aspire 3. Ta bude zákazníkům nabízet na splátky bez navýšení na dobu 36 měsíců i v kombinaci s datovým tarifem. Například Tablet Lenovo M10 s tarifem O2 Data+ Bronzová s 2 GB dat tak vyjde na 324 korun při převzetí zařízení a se splátkou 359 korun měsíčně,“ uzavřela Cieslarová.

Reklama

Související témata:

Související články

Výběr článků

Načítám