Hlavní obsah

Kříženec fotoaparátu a mobilu dorazil do Česka, ceny startují na 11 000 Kč

Novinky, mif

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Společnost Samsung tento týden v České republice zahájila prodej chytrého fotomobilu Galaxy S4 zoom. Oficiální cena je stanovena na 11 799 Kč. Podle nákupního rádce Zboží.cz, který provozuje společnost Seznam, se však novinka na internetu nabízí ještě levněji.

Foto: Samsung

Galaxy S4 zoom

Článek

Novinka byla odhalena teprve minulý měsíc, přesto mají Galaxy S4 zoom v nabídce již téměř tři desítky prodejců. Ceny startují na 10 866 Kč, některé nabídky se však šplhají až nad pomyslnou hranici 13 tisíc korun.

Foto: Samsung

Galaxy S4 zoom

Samsung Galaxy S4 zoom je vybaven CMOS snímačem s rozlišením 16 MPx. Jako první na trhu nabízí desetinásobný optický zoom. Nechybí ani optická stabilizace obrazu či zabudovaný xenonový blesk.

Samozřejmostí jsou pokročilé funkce, jako je například Dual Camera. Díky ní jsou oba fotoaparáty používány současně, a to i při natáčení videa. Podle jihokorejského elektronického giganta se tak už nebude stávat, že z momentek bude vynechána osoba, která je pořizuje.

Foto: Samsung

Galaxy S4 zoom

Co nejvyšší kvalitu fotografií pak zajišťuje technologie Drama Shot. Ta je schopna vytvořit kontinuální časosběrný záznam – během čtyř sekund dokáže zachytit až sto snímků. Uživatel si pak vybere ty nejlepší.

Telefon pracuje s 1,5GHz dvoujádrovým procesorem, 1,5 GB operační paměti a 4,3palcovým displejem s rozlišením 960 x 540 obrazových bodů. K dispozici je dále 8GB úložný prostor, který je možné dále rozšiřovat prostřednictvím paměťových karet typu microSD.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám