Hlavní obsah

Do Česka dorazil první flexibilní smartphone. Cena překvapí

Novinky, zgl

Už od minulého týdne nabízeli tuzemští prodejci v rámci předobjednávky smartphone LG G Flex. Nyní již výrobce potvrdil oficiální dostupnost a první obchodníci mají novinku, která se pochlubí flexibilním displejem a schopností zahojit drobné šrámy, na svých skladech. Příjemným překvapením je cena přístroje.

BEZ KOMENTÁŘE: Zakřivený smartphone LG G FlexVideo: archív výrobce

 
Článek

V rámci předobjednávky všichni prodejci nabízeli LG G Flex za jednotnou cenu 19 990 Kč. To je koneckonců i doporučená prodejní cena, kterou pro tuzemský trh stanovil výrobce. [celá zpráva]

Podle nákupního rádce Zboží.cz, který provozuje společnost Seznam, je však možné na internetu dohledat i citelně zajímavější nabídky, které se pohybují pod hranicí 19 000 Kč. Nejlevněji je přístroj možné sehnat za 18 479 Kč.

Foto: Jae C. Hong, ČTK/AP

Chytrý telefon G Flex

Této ceně víceméně odpovídá hardwarová výbava. Srdcem telefonu je procesor Qualcomm Snapdragon 800 s frekvencí 2,26 GHz, který má k dispozici 2GB operační paměť a 32 GB úložného prostoru. Fotoaparáty mají rozlišení 13 MPx (zadní) a 2,1 MPx (přední). Vše pracuje pod operačním systémem Android.

Displej má úhlopříčku šest palců při rozlišení 1280 x 720 obrazových bodů a je asi nejzajímavějším prvkem celého přístroje. Dotykový flexibilní panel je totiž zakřivený podle ohybu tváře, tedy střed displeje ustupuje proti horní a spodní hraně dozadu.

Další předností novinky je její odolnost. Jde o první smartphone na světě, který si dokáže vyléčit své šrámy. Stačí na to pár minut a prakticky žádné oděrky na něm nejsou vidět. Ohnutý displej je navíc možné zcela narovnat a zase vrátit zpět, aniž se zařízení nějak poškodí. Stejně tak by měl chytrý telefon bez újmy přečkat menší pády.

BEZ KOMENTÁŘE: LG G Flex se dokáže sám zbavit škrábancůVideo: LG

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám