Hlavní obsah

První zakřivený mobil se v Česku nabízí za 20 000 Kč

Novinky, mif

Na začátku února by se měl v Česku začít prodávat první smartphone od LG se zakřiveným displejem. Někteří tuzemští prodejci již novinku nabízejí v rámci předobjednávky, ceny jsou však nastavené poměrně vysoko.

BEZ KOMENTÁŘE: Zakřivený smartphone LG G FlexVideo: archív výrobce

 
Článek

Podle nákupního rádce Zboží.cz, který provozuje společnost Seznam, je možné aktuálně LG G Flex zakoupit v šesti internetových obchodech. Všechny nabízejí zcela totožnou cenu 19 990 Kč. Přesná dostupnost novinky je však zatím neznámá.

Cena se tedy rozhodně nedá označit za příznivou. Koneckonců například nabídky konkurenčního iPhonu 5S od Applu startují na 15 789 Kč. Vlajkovou loď Samsungu, model Galaxy S4, je možné sehnat už za 10 662 korun. Za velice podobnou cenu (10 935 Kč) se nabízí také odolný smartphone Sony Xperia Z Ultra.

Foto: Lee Jin-man, ČTK/AP

LG G Flex

Na druhou stranu ani jeden z výše uvedených modelů nenabízí prohnutý displej. Šestipalcový dotykový panel u G Flexu je zakřivený podle ohybu tváře, tedy střed displeje ustupuje proti horní a spodní hraně dozadu.

Další předností novinky je její odolnost. Jde o první smartphone na světě, který si dokáže vyléčit své šrámy. Stačí na to pár minut a prakticky žádné oděrky na něm nejsou vidět. Ohnutý displej je navíc možné zcela narovnat a zase vrátit zpět, aniž se zařízení nějak poškodí. Stejně tak by měl chytrý telefon bez újmy přečkat menší pády.

BEZ KOMENTÁŘE: LG G Flex se dokáže sám zbavit škrábancůVideo: LG

Reklama

Související témata:

Související články

Poškrábaný mobil se umí sám vyléčit

Chytré telefony jsou rok od roku výkonnější a vyspělejší. Není proto divu, že ty nejlepší modely se prodávají klidně i za více než 15 tisíc korun. O to více...

Výběr článků

Načítám