Hlavní obsah

Mapy.cz nabídnou novou vychytávku – Tipy na výlet

Novinky, mif

Ještě před letními prázdninami spustila společnost Seznam.cz novou verzi svého portálu Mapy.cz. Nyní přichází s dalším vylepšením, funkcí nazývanou Tipy na výlet. Uživatelům novinka nabídne zajímavé rady a nápady, kam s přáteli či s rodinou vyrazit.

Foto: Seznam.cz

Nová funkce Tipy na výlet

Článek

„Ať už se jedná například o jarmark, noční prohlídku hradu, zámku nebo zoo, festival a další akce konající se v okolí, vše uživatelé naleznou v sekci tipy na výlety na Mapách.cz. Akce jsou vybírány ve spolupráci se zájmovým portálem Kudyznudy.cz a kartografickou redakcí Mapy.cz,“ uvedl Aleš Vitinger, produktový manažer Map.cz.

Novinka je zatím v testovacím provozu. „Tím si chceme vyzkoušet, jak uživatelé budou reagovat na předem připravený obsah,“ podotkl Petr Hofman, produktový manažer Map.cz.

Tipy na výlet uživatelé najdou přímo na titulní stránce portálu Mapy.cz. V pravém horním rohu stačí kliknout na nabídku Můj baťůžek a zobrazí se výpis cestovatelských tipů.

Foto: Seznam.cz

Nová funkce Tipy na výlet

„Mapy.cz se tak mohou stát nejen místem, kde lidé hledají podrobné informace o trase, ale také službou, kde budou hledat inspiraci. Jedná se o pilotní verzi projektu, a proto budeme rádi, když nám uživatelé dají vědět svůj názor nebo nápad, jak Tipy na výlet vylepšit,“ uzavřel Hofman.

Nové Mapy.cz spustila společnost Seznam.cz na konci června. Po téměř tříměsíčním testování tak uživatelům nabídla přehlednější prostředí i celou řadu nových funkcí, jako jsou například Seznam.cz Panorama, MHD plánovač či 3D mapy. [celá zpráva]

Foto: Seznam.cz

Mapy.cz před a po úpravě

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám