Hlavní obsah

Lidé se v říjnu bavili u televizních obrazovek. Stranou nezůstal ani bulvár

Novinky, mif

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Zajímavým televizním programem se nechali zlákat lidé v říjnu. Jejich pozornost byla v desátém měsíci v roce směřována také směrem k nejrůznějším bulvárním kauzám. Vyplývá to ze statistik vyhledávání společnosti Seznam.cz o největších internetových skokanech.

Foto: Jan Handrejch, Právo

Účastníci StarDance

Článek

„Říjen se již tradičně nese ve znamení změny času. To, že si můžeme o hodinu déle pospat, je věc příjemná, nicméně brzká tma a časté sychravé počasí omezí venkovní aktivity na minimum, takže řada lidí zůstává doma u televize a vyhledává si detaily o pořadech a známých tvářích na internetu. Říjnový Seznam skokanů českého internetu je toho důkazem a televizní stopa se táhne jako červená nit napříč kategoriemi,“ uvedla PR specialistka společnosti Seznam.cz Simona Pecková.

Jedním z televizních taháků byl podle ní veřejnoprávní šlágr StarDance. „Na obrazovkách České televize tančí hvězdy v pořadu StarDance již posedmé, přesto se soutěž těší stále obrovské popularitě. To, že pořad v říjnu suverénně zvítězil v sekci Zábavní, kulturní, sportovní a společenské akce, je jedna věc, ale do pořadí výrazně promluvil i v kategorii Osobnosti, kde se umístilo hned pět letošních účastníků,“ podotkla Pecková.

V televizi se lidé zajímali v desátém měsíci roku také o sport a reality show Prostřeno!

Foto: Petr Hloušek, Právo

Karel Gott na vyhlašování ankety televizní popularity TýTý 2014

„Překvapivé výsledky má v uplynulém měsíci sekce Události a kauzy, ve které je nemocný Karel Gott samozřejmě tématem číslo jedna. A dává to smysl, Češi se o svůj poklad bojí a zajímají se o jeho zdravotní stav. Další nejvyšší příčky mají ale také příchuť bulváru. Zaujala například nehoda herce Martina Havelky, jenž při natáčení najel do štábu a zranil tři lidi, potažmo rozchod prominentního páru Lucie Borhyová – Michal Hrdlička, známého ze zpravodajství TV Nova. Jenom pro porovnání: kontroverzní udílení státních vyznamenání skončilo v této kategorii až ve druhé polovině top 10,“ uzavřela Pecková.

Statistika internetových skokanů zachycuje dotazy, které lidé v červenci 2015 zadávali mnohonásobně více než v předchozím období. Jedná se tedy o dotazy, které odrážejí aktuální zájmy uživatelů o určitá témata, kauzy nebo produkty. Kompletní výsledky jsou umístěny na stránkách skokani.seznam.cz. Nejzajímavější internetové skokany naleznete v následující tabulce.

Největší skokani – červenec 2015
Osobnosti
1.Aťka Janoušková životopis
2.Kateřina Cajthamlová
3.Margaret Thatcherová
4.Jitka Schneiderová
Praktické dotazy
1.Změna letního času na zimní
2.Meteoradar
3.Česká pošta sledování zásilek
4.Fortuna sázky dnešní nabídka
Zábava, kulturní, společenské a sportovní akce
1.StarDance 2015
2.SuperStar 2015
3.Signal festival Praha 2015
4.Velká pardubická 2015
TV pořady, filmy, seriály
1.Prostřeno tento týden
2.Atentát Expozitura
3.Liga mistrů živě
4.Vychytávky Ládi Hrušky

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám