Hlavní obsah

Křišťálová Lupa 2010: Nejoblíbenější e-mail má Seznam.cz

Novinky, Miloslav Fišer

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Ve čtvrtek proběhlo finální hlasování ankety Křišťálová Lupa 2010, která oceňuje nejoblíbenější projekty českého internetu. V kategorii komunikační služby vyhrál Seznam.cz se svým e-mailem.

Foto: Novinky

E-mail od Seznamu

Článek

V kategorii komunikační služby obhájil prvenství e-mail od Seznamu již popáté za sebou. Druhé místo v kategorii  získaly webové stránky Skype.com a třetí Gmail.com.

V kategorii internetové obchodování zvítězilo Aukro.cz. Mezi publikačními platformami si cenu odnesl server Youtube.com a v sociálních sítích Facebook.com.

Novinkou byla kategorie mobilní služba, v ní si cenu odnesly stránky m.T-Mobile.cz. První místo mezi vyhledávači a databázemi získal Google.cz.

Za nejlepší nápad loňského roku byl vyhodnocen web VideaČesky.cz, v kategorii všeobecného zpravodajství pak iDnes.cz. Novinky.cz skončily druhé. Nejlepším specializovaným médiem je Živě.cz.

Zvláštní cenu serveru Lupa.cz získal web Fakturoid.cz. Anticenu udělila porota v letošním ročníku Datovým schránkám. Osobností roku se stal Miloš Čermák. Nejlepším projektem roku je Slevomat.cz.

Slavnostní vyhlášení výsledků proběhlo stejně jako loni v prostorách pražského Divadla Archa ve čtvrtek večer.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám