Hlavní obsah

K iPadu je možné připojit už i manželskou postel

Novinky, Miloslav Fišer

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Počítačový tablet iPad je fenoménem letošního roku. Z jeho oblíbenosti se snaží těžit i další výrobci, kteří pro něj vymýšlejí nejrůznější příslušenství, jako jsou pouzdra, externí klávesnice, dokovací stanice a roztodivné stojánky. Nově je možné k iPadu připojit i luxusní manželskou postel. Upozornil na to zahraniční server Übergizmo.

Foto: Novinky

Hollandia iCon

Článek

Nová postel od společnosti Hollandia se jmenuje iCon. Pro co nejpohodlnější spánek je vybavena výškově nastavitelnou matrací, nechybí ani stylové kožené noční stolky.

Největší pozornost si ale zaslouží čelo postele, které v sobě ukrývá dvě dokovací stanice pro iPad. Jak výrobce uvádí na svých internetových stránkách, pomocí integrovaných konektorů je možné připojit také iPod nebo iPhone.

V dokovací stanici se iPad, nebo jiné zařízení od Applu, nabíjí a dokonce dokáže velice obstojně přehrávat hudbu i videa díky vestavěnému audiosystému s prostorovým zvukem. Ten je tvořen čtyřmi reproduktory a subwooferem s celkovým výkonem 250 wattů.

Postel je možné již nyní zakoupit na stránkách společnosti Hollandia. Výrobce si jí cení na 20 000 dolarů, tedy necelých 350 tisíc korun.

Reklama

Související témata:

Související články

Počítače, které chtějí iPadu zlomit vaz

Popularita počítačového tabletu iPad od společnosti Apple předčila všechna očekávání. Kvůli velkému zájmu zákazníků v USA se dokonce začne ve zbytku světa...

Výběr článků

Načítám