Hlavní obsah

Jaká elektronika zlevnila na internetu nejvíce

Novinky, mif

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Prodejci v lednu stejně jako každý rok lákají na ohromné slevy a výprodeje elektroniky. Nákupní rádce Zboží.cz, který provozuje společnost Seznam, zpracoval přehled těch největších slevových skokanů na internetu.

Foto: Philips

Mezi televizory je největším slevovým skokanem Philips 40PFL8007K

Článek

„Pokud pomineme akce slevových portálů, tak se slevy v internetových obchodech blížily až 50 %. Vybrali jsme pro vás ty největší slevové skokany v kategoriích mobilní telefony, televize, tablety a kuchyňské spotřebiče,“ uvedl Jan Schenk, produktový manažer serveru Zboží.cz.

Foto: Zboží.cz

Největší slevoví skokani mezi televizory a tablety

Mezi mobilními telefony nejvíce zlevnila Nokia Lumia 900 (31,60 %). Aktuálně ji je možné zakoupit od 7145 do 14 927 Kč. Téměř patnáct procent je pak možné ušetřit při nákupu tabletu Motorola Xoom, ceny startují na 5999 korunách.

Foto: Zboží.cz

Největší slevoví skokani mezi mobily a kuchyňskými spotřebiči

Z televizorů se jako výhodná koupě jeví model Philips 40PFL8007K, který zlevnil o 15,86 %. Na internetu jej nabízí 30 obchodů za cenu od 29 000 do 42 554 Kč. V kategorii kuchyňských spotřebičů je největším slevovým skokanem odsavač par Mora – VO 393, který je možné pořídit od 3065 Kč.

Reklama

Výběr článků

Načítám