Hlavní obsah

Internet během prodlouženého února ovládlo udílení výročních cen

Novinky, mif

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Únor je často označován jako měsíc zamilovaných, letos se ale lidé na internetu více zajímali o udílení výročních cen. Podle statistik největších internetových skokanů portálu Seznam.cz druhému měsíci v roce dominoval Ples v Opeře, ale například i Whitney Houstonová.

Foto: Profimedia.cz

Cena Akademie - Oscar (Academy Awards, USA)

Článek

„O jeden den prodloužený únor byl měsícem nejrůznějších soutěží, které se ohlížely za rokem 2011. To se také projevilo v Seznamu skokanů českého internetu. V sekci „Akce“ se na prvních místech objevily výrazy Ples v Opeře 2012, Oscar 2012, Grammy 2012 nebo třeba Fotbalista roku 2012,“ uvedl Roman Dušek, produktový manažer z fulltextového týmu Seznamu.

„Bohužel i druhý měsíc v roce postihly dvě tragické události, o které se uživatelé zajímali. A to smrt popové zpěvačky Whitney Houstonové a nečekané úmrtí 33letého místopředsedy představenstva fotbalové Sparty Lukáše Přibyla,“ dodal.

Statistika internetových skokanů zachycuje dotazy, které byly v únoru 2012 hledány mnohonásobně více, než tomu bylo v předchozím období. Jedná se tedy o dotazy, které odráží aktuální zájmy uživatelů o určitá témata, kauzy nebo produkty.

Kompletní výsledky jsou umístěny na stránkách seznam.skokanu.sweb.cz. Nejzajímavější internetové skokany naleznete v následující tabulce.

Největší skokani - únor 2012
Osobnosti
1.Whitney Houston
2.Kateřina Lojdová
3.Lukáš Přibyl
4.Veronika Kovaříková
Praktické dotazy
1.Přání k Valentýnu
2.Dopravní situace
3.Popeleční středa
4.Daňové přiznání k dani z příjmu fyzických osob 2011
Zábava, kulturní, společenské a sportovní akce
1.Ples v Opeře 2012
2.Oscar 2012
3.Grammy 2012
4.Fed Cup 2012
TV pořady, filmy, seriály
1.Prima Family Prostřeno
2.Hlas ČeskoSlovenska
3.Čertova nevěsta
4.První krok

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám