Hlavní obsah

Videohra Tropical Fish Shop – mořským potápěčem

Novinky, Radovan Blažek

Živit se jako sběrač vzácných podvodních stvoření, které prodáváte do obchodu na pláži? Proč ne, takové povolání jsme tady ještě neměli.

Článek

Her simulujících jednotlivá povolání se v poslední době vyrojilo víc než dost a máme-li být hned na úvod upřímní, tato se od nich nijak zvlášť neodlišuje. Příběh o mladé dívce vydělávající si tvrdým způsobem na živobytí tu už byl nesčetněkrát, stejně tak jako hlavní princip hry – seřaď vedle sebe tři stejné symboly. Jediná odlišnost spočívá v tom, že jste limitováni ubývajícím vzduchem – na vyřešení rébusu máte omezený čas a pak se musíte vrátit na hladinu.

Tím ovšem celá zábava nekončí. Jak už bývá u tohoto producenta dobrým zvykem, skoro každé dvě úrovně jsou proloženy mezihrami, animacemi a také vyprávěním celého srdceryvného příběhu. Vše v grafice propracované tak, že vás z toho chvílemi až začnou bolet zuby.

Verdikt nad hrou se tedy nevynáší snadno. Na jednu stranu je dobře zpracovaná a nemá výrazné chyby, na stranu druhou z ní neoriginalita přímo kouká.

DOWNLOAD, homepage, 31 MB, 6/10

Reklama

Související články

Výběr článků

Načítám