Hlavní obsah

VIDEO: Hra Skate It - profesionálním skateboardistou za pár minut

Electronic Arts představila Skate It, novou hru z populární série Skate. Celá série Skate pochází už z roku 2007. V čem tedy bude novinka s přízviskem "It" výjimečná? Skate It je exkluzivně navržena pro systémy Wii a Nintendo DS. Například u televizní konzole Wii tak mohou hráči jezdit na skejtu pomocí podložky Wii Balance, stejně jako ve skutečnosti.

Článek

Skate It s sebou na platformy Nintendo přináší ovládání FlickIt. Hráči mohou s Wii remote nebo stylusem Nintenda DS poskládat dohromady své nejlepší triky. Wii remote se během hry stane skejtem, reagujícím na gesta, napodobujícím vlastní obraty a pohyby.

Zážitek ze hry si lze ještě více prohloubit využitím Wii Balance Board, kterou jsme vám představili již dříve. Skate It podporuje vynalézavost a skvělý herní systém hitové série Skate na novou úroveň.

Jak funguje podložka Wii Balance
Díky zabudovaným senzorům tlaku registruje podložka veškeré vaše pohyby na základě změny tlaku chodidel na podložku. Tyto informace se automaticky přenáší do herní konzole Wii a potažmo na TV obrazovku, ke které je konzole připojena. Na obrazovce běží váš trénink a plníte úkoly, které si s trenérem dle vašeho požadavku (hubnutí, zlepšení fyzické kondice, posílení svalů,atd.) stanovíte.

„Věděli jsme, že dostat prožitek a pocit z jízdy na skejtu na Wii a Nintendo DS bude vzrušující výzva, ale myslím, že se nám hra velice povedla” řekl výkonný producent série Skate Scott Blackwood.

Hra Skate It je v obchodech dostupná za 1000 korun (Nintendo DS), respektive 1200 korun (Nintendo Wii). Společně se hrou Skate It byla vydána také videohra Skate 2, která je určena pro platformy PlayStation 3 a Xbox 360. Ta však nabídne odlišný způsob ovládání.

Reklama

Související články

Výběr článků

Načítám