Hlavní obsah

Ochutnávka ze hry Dark Void - vesmírné bitvy za záchranu Země

Novinky, Miloslav Fišer

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Hra Dark Void je nový akční herní titul se sc-fi tématikou, který je plný poutavých bitev na zemi i ve vzduchu. Děj hry se odehrává v paralelním vesmíru zvaném Void, tedy Prázdnota. Cílem hry je pokořit vesmírnou armádu mimozemšťanů, která má v úmyslu napadnout Zemi a podrobit si všechny její obyvatele.

Článek

Hráči se ve videohře Dark Void vtělí do role pilota Willa, který během rutinní cesty havaruje se svým letadlem v Bermudském trojúhelníku. Když se probere, ocitne se v Prázdnotě – paralelním vesmíru.

Zde naráží na skupinu Přeživších, kteří měli podobný osud jako on. V průběhu okolností se stává Will jejich vůdcem a snaží se odrážet útoky vesmírné armády, která se snaží napadnout Zemi.

Při soubojích dokážou Přeživší čelit gravitaci a napadat protivníka z výšky několika desítek kilometrů nad zemí. V průběhu hry také získávají nové zbraně i dovednosti, které dělají hru rychlejší a poutavější.

Hra je již nyní dostupná pro počítače i pro Xbox 360 a PlayStation 3. Za variantu pro PC zákazníci zaplatí přibližně 750 Kč, zatímco verze pro televizní konzole vyjde na 1 200 korun.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám