Hlavní obsah

Nové pokračování legendárního Battlefieldu dostane české titulky

Novinky, mif

Společnost Electronic Arts (EA) ohlásila, že v pořadí již třetí pokračování akční série Battlefield bude obsahovat české titulky. Všechny detaily hry si tak hráči budou moci vychutnat bez ohledu na jejich úroveň znalostí anglického jazyka. Premiéru by tento titul měl mít přesně 28. října.

Článek

Děj hry opět přinese atmosféru strhující bitvy. Grafika bude velice realistická, a to díky použití nového herního enginu Frostbite 2, na kterém pracoval vývojový tým DICE. EA slibuje „mimořádně realistické ztvárnění destrukce a drsný bojový herní systém“.

Výsledkem by měla být dramatická pohlcující bojová akce ztvárněná z vlastního pohledu. „V jednu chvíli budete pochodovat z vrcholu kopce, naslouchat ozvěnám střelby v dálce a obdivovat záblesky na oblacích kouře z motorů raket země-vzduch, které míří na nebe nad městem, na něž se chystáte zaútočit,“ uvedli zástupci EA na svých internetových stránkách.

„V dalším okamžiku se pak octnete na ponuré ulici, v obklíčení, v boji o vlastní život – napjatě sledujete všechny směry, odkud může hrozit nebezpečí, při mrazivém vědomí toho, že zeď, za níž se kryjete, může být současně vaší spásou i prokletím,“ dodali.

Battlefield 3 bude k dispozici pro televizní konzole Xbox 360 a PlayStation 3 i pro PC sestavy. Někteří prodejci již začali tuto hru nabízet, avšak pouze v rámci předobjednávky. Zájemci za ní nyní zaplatí zhruba tisíc korun.

Reklama

Výběr článků

Načítám