Hlavní obsah

Nejočekávanější hry pro televizní konzoly Xbox 360

Novinky, Miloslav Fišer

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Společnost Microsoft představila na veletrhu Electronic Entertainment Expo (E3) herní trháky pro televizní konzoly Xbox 360, které se v průběhu letošního a příštího roku objeví na pultech obchodů. Fanoušci se mohou těšit na videohry, jako jsou závodní Forza Motorsport 3, adrenalinový Tom Clancy’s Splinter Cell Conviction, hororový Left 4 Dead 2, nebo legendární pokračování hry Halo 3.

Foto: Ondřej Lazar Krynek, Novinky

V nových hrách pro Xbox 360 se budou moci hráči posadit za volant sporťáku Audi R8 V10 ve hře Forza Motosport 3, nebo se nechat vtáhnout do filmového děje videohry Alan Wake.

Článek

„Letos jsme pro hráče připravili dozajista nejširší nabídku, jaká byla kdy mezi hrami pro Xbox 360 k dispozici,“ uvedl na herním veletrhu E3 Phil Spencer z herního studia společnosti Microsoft.

Alan Wake

Hra je v podstatě psychologický akční thriller od renomovaných tvůrců Max Payne. Nabídne vzrušující jízdu snů i reality, kde „světlo je jediný spojenec“, s jistotou pohltí všechny milovníky akčních her. K dispozici v létě roku 2010.

Foto: Archiv, Novinky

Alan Wake

Crackdown 2

Pokračování úspěšného titulu Crackdown nabídne, stejně tak jako první díl, možnost být soudcem, porotou i katem a sjednat pořádek podle svých představ v rozlehlém světě Pacific City.

Foto: Archiv, Novinky

Crackdown 2

Crackdown 2 rovněž slibuje zcela nové zážitky z multiplayerového hraní a spolu se svými přáteli tak poznáte absolutní svobodu a jedinečné zážitky z jednotlivých misí, jejichž cílem bude jakýmikoli prostředky nastolit opět právo a mír.

Forza Motorsport 3

Již v říjnu tohoto roku se představí pokračování závodní hry, která s jistotou uspokojí hadcore hráče a tunery i začátečníky, kteří zatím pouze snili o tom zažít pocit opravdových závodů na plný plyn.

Foto: Archiv, Novinky

Forza Motorsport 3

Třetí díl série rozhodně zaujme skvělou HD grafikou a fyzikou. Na výběr nabídne více než 400 oblíbených aut a přes 100 nejznámějších tratí a cest z celého světa. Propracovaná asistence a nastavení úrovně pak přizpůsobí hru přesně vašim schopnostem a zručnosti.

Halo 3: ODST

Tato nová hra je nejnovějším přírůstkem do ságy světa Halo. Hráči tak budou moci poznat opět celý příběh z trošku jiné perspektivy, tentokrát očima speciálních jednotek ODST (Orbital Drop Shock Trooper). Představen zde bude rovněž nový kooperativní mód Firefight. Nová kampaň ODST bude obsahovat i tři nové multiplayerové mapy Halo 3 a kompletní samostatnou hru Halo 3.

Foto: Archiv, Novinky

Halo 3: ODST

Left 4 Dead 2

Pokračování trháku od tvůrců Half-Life, Team Fortress a Counter-Strike. Můžete se těšit na nové zbraně a nové nepřátele. Videohra Left 4 Dead 2 představí hráče jako jednoho ze čtyř nových přeživších, kteří v průběhu cesty ze Savannah přes New Orleans’ French Quarter bojují se znepřátelenými zombie.

Foto: Archiv, Novinky

Left 4 Dead 2

Shadow Complex

Objevte originální příběh posazený do světa románu Empire od Orsona Scotta Carda. Sbírejte vylepšení, objevujte nové schopnosti a nechte tak vyvíjet svou postavu a její ničivou sílu.

Foto: Archiv, Novinky

Shadow Complex

Tom Clancy’s Splinter Cell Conviction

S dalším z exkluzivních titulů pro Xbox 360 se spolu s hlavní postavou příběhu, agentem Samem Fisherem pustíte do odhalení teroristického spiknutí. Kompletně inovovaný Tom Clancy’s Splinter Cell Conviction vtáhne hráče plně do děje a nabídne jim pocit, jaké to je být nejnebezpečnějším špionem na světě.

Foto: Archiv, Novinky

Tom Clancy’s Splinter Cell Conviction

Final Fantasy XIII

Oblíbený titul Final Fantasy již na Xboxu zdomácněl. V novém pokračování se můžete těšit na kombinaci splývajícího reálného hraní s propracovaným dějem, který bude přehráván pomocí videí jako film. Příběh zavede hráče do světa plného technologických vymožeností, ale také bojů a intrik.

Foto: Archiv, Novinky

Final Fantasy XIII

CoD 4: Modern Warfare 2

Jedenáctého listopadu se můžeme těšit na návrat Infinity Ward se svým ModernWarfare 2. Po fenomenálním úspěchu prvního dílu Call of Duty4: Modern Warfare se jedná o opravdu velmi očekávaný titul, na který se těší snad všichni milovníci FPS akcí.

Foto: Archiv, Novinky

Modern Warfare 2

The Beatles: Rock Band

Samé devítky představí další milník v historii kapely The Beatles. Devátého září tohoto roku se v obchodech objeví kolekce The Beatles: Rock Band. Fanoušci Brouků po celém světě tak budou moci vzít kytary, mikrofony, basy a bicí a naplno rozjet a prožívat kariéru slavných liverpoolských rodáků.

Foto: Archiv, Novinky

The Beatles: Rock Band

Tony Hawk: RIDE

Oblíbený titul přináší doslova revoluci v oblasti sportovních her, a to díky novému hands free ovladači. Díky technologii snímající pohyby a gesta hráče tak bude vše, co uděláte, rovnou přenášeno do hry v podobě fantastických triků, nebo v horším případě i pádů.

Foto: Novinky

Tony Hawk: RIDE

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám