Hlavní obsah

Kolik času strávíme u televizní konzole? PlayStation ukáže detailní statistiky

Novinky, abr

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Až do pátku 14. února mají majitelé televizní konzole PlayStation možnost nechat si vytvořit unikátní statistiky toho, jak vypadal jejich herní rok 2019. Televizní konzole jim ukáže nejen jejich nejoblíbenější hry, ale také čas, který u obrazovky v jednotlivých dnech strávili.

Foto: abr, Novinky

Herní statistiky PlayStation 2019 Wrap-Up

Článek

Služba se jmenuje PlayStation 2019 Wrap-Up a zpřístupnit ji mohou do 14. února pouze lidé, kteří mají u PlayStationu registrovaný účet. Mezi další podmínky patří stáří alespoň 18 let a mít v uplynulém roce povolený sběr dat na televizní konzoli od Sony.

Po splnění těchto podmínek již nic nebrání tomu, aby PlayStation ukázal, kolik času uživatel hraním her strávil.

Statistiky jsou dokonce tak podrobné, že z nich snadno vyčtete, kolik dní jste hráli a který den v týdnu hrajete nejčastěji.

Zájem o PlayStation 4 dál vadne, herní svět čeká na pětku

Hry a herní systémy
Foto: abr, Novinky

Ukázka herních statistik

Samozřejmě nechybí ani přehled všech získaných titulů a her, které byly v uplynulém roce nejčastěji spouštěny. Rozdíl přitom nehraje, zda jde o placené či bezplatné tituly. Statistiky se následně vygenerují v přehledné infografice.

Ne každý bude pochopitelně o podobná data stát. Ono zjištění, že jste strávili stovky hodin ve hrách Red Dead Redemption 2 či Grand Turismo Sport, nemusí být úplně jednoduché.

V souvislosti s herním profilem dovoluje služba PlayStation 2019 Wrap-Up získat i speciálního avatara. K dispozici jich je celkem sedm, přičemž se udělují podle žánru, který má daný hráč v oblibě. Jiného avatara získají tedy fanoušci adventur, jiného pochopitelně milovníci plošinovek či závodních titulů.

Vygenerovat statistiky v rámci služby PlayStation 2019 Wrap-Up je možné po přihlášení zde.

Foto: abr, Novinky

Ukázka herních statistik

Může se vám hodit na Zboží.cz:

Reklama

Související témata:

Související články

Staré hry znovu ožily na konzoli od Nintenda

Legendární tituly z herních konzolí SNES a NES si mohou opět zahrát majitelé herních zařízení Switch od společnosti Nintendo. Japonský herní gigant je totiž...

Výběr článků

Načítám