Hlavní obsah

Hrajeme zdarma: Titan Omega Revelations – za záchranu země

Novinky, Radovan Blažek

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Pokud byste náhodou neměli dost vesmírných stříleček, pak se vám zde nabízí jedna další. Ačkoli tak na první pohled nevypadá, v oblasti svého žánru je rozhodně nadprůměrná.

Článek

Přeskočme popisování úvodu, který barvitě líčí budoucnost, kdy žijí lidé v symbióze s inteligentními roboty, a kde dojde k útoku na matičku zemi, protože konec je vždy stejný: sedíte v té nejmodernější kosmické raketě a plujete si chladným vesmírem vstříc hordám nepřátel.

Tentokráte na to nejste sami a máte k dispozici ještě tři různé wingmany, ale v základu budete muset spoléhat zejména sami na sebe. Jako u každé správné vesmírné střílečky máte i tady možnost neustále si svou loď vybavovat tak, že ke konci připomíná malou létající pevnost. Avšak nejenom silné zbraně zde rozhodují o vašem úspěchu, protože spousta překážek je přírodního charakteru – například průlet mračnem asteroidů.

Nejvíce na tomto titulu asi potěší jeho vstřícnost: není to ten typ hry, kdy byste museli několikrát dokola opakovat obtížné pasáže – zde naopak uděláte skoro vše napoprvé, ale vůbec tím není dotčena délka hry, kterou lze označit jako nadprůměrnou.

Reklama

Související témata:

Související články

Výběr článků

Načítám