Hlavní obsah

Hrajeme zdarma: Sync Simple – v hlavní roli rychlost

Novinky, Radovan Blažek

To, co na obrázcích vypadá jako podivná změť čar, se při hraní změní ve fantastický pocit rychlosti na samé hranici lidských možností.

Článek

Jednoduchost a rychlost: to jsou dva hlavní atributy hry, která vypadá, jako by dírou v časoprostoru připutovala z počátku osmdesátých let. Ten první naplňuje samozřejmě samotná grafika, která se sestává pouze z jednoduchých čar a barevných ploch. Na obrázcích to vypadá spíše odpudivě, ale při hraní se prvotní znechucení rychle promění v pravý opak.

Na svědomí má vše druhý aspekt: rychlost. Vše se kolem míhá tak rychle, že to ani pořádně nestačíte sledovat. Jednoduchý úkol jako je vyhýbaní se a střílení po nepřátelích se tak rázem stane prubířskou zkouškou postřehu a koncentrace.

Nic víc ve hře nehledejte: je to zkrátka mistrná ukázka toho, jak z absolutního minima vytvořit ucházející hru. Nezabaví vás sice na dlouho, ale můžete si být jisti, že těch pár okamžiků bude stát za to.

Reklama

Související články

Videohra The Balls – čistá destrukce

Máte někdy chuť jen tak prásknout skleničkou nebo jiným kusem kuchyňského vybavení o zem? V této hře máte možnost – ovšem zcela jiným způsobem, než byste...

Hrajeme zdarma: Privates – boj proti nemocem

Léčení pohlavně přenosných nemocí sice nezní jako nějaká velká zábava, ale mix chytlavé hratelnosti, perfektní grafiky a zajímavého příběhu se postará o to, že...

Výběr článků

Načítám