Hlavní obsah

Hrajeme zdarma: Ski Challenge 11 – mohykánův návrat

Novinky, Radovan Blažek

Zima s sebou každý rok přináší nejenom dopravní komplikace, ale i jistou porci radovánek pro vyznavače lyžování, toho virtuálního nevyjímaje. Příchod nové verze simulátoru tohoto sportu je tak jedním z klíčových okamžiků sezóny.

Článek

Je to poměrně překvapivé, protože Ski Challenge už několikátý rok víceméně přešlapuje na místě. Celé hodnocení se tak dá opět shrnout do pozorování, že ani letos na nás nějaká výrazná překvapení nečekají, což je ale na druhou stranu pozitivní zpráva. Stačí si totiž jen vzpomenout na to, co se dělo pár ročníků nazad, když bylo pozměněno ovládání.

Na druhou stranu nelze ani říci, že se od poslední verze nic nezměnilo. Vylepšení je naopak celá řada a mnohé z nich spočívají v ještě větším přiblížení ztvárněných tratí realitě. To hlavní, na čem je celý úspěch hry, však zůstává prakticky totožné. Opět se tak můžete těšit na virtuální šampionáty se silnou účastí a konkurencí. Jejich postupné nasazování a snaha přiblížit se špičce vás tak může spolehlivě připoutat k monitoru až do jara.

Jinými slovy – jako každý rok není co řešit. Pokud máte alespoň trochu rádi lyžování a na sjezdovku se z nějakého důvodu nedostanete, Ski Challenge je solidní náhradou.

Reklama

Související články

Výběr článků

Načítám