Hlavní obsah

Hrajeme zdarma: Huru Beach Party – vzhůru na pláž

Novinky, Radovan Blažek

Počasí za okny doslova vybízí k útěku na nějaký tropický ostrov, alespoň virtuální. V tamním počasí vám nebude vadit ani tvrdá dřina majitele plážového baru.

Článek

Když ke stručnému popisu v perexu dodáme ještě jméno výrobce – My Play City – pravidelní čtenáři budou mít rázem o hře docela konkrétní představu. Ano, je to další z nekonečné řady „simulátorů“ různých povolání; tentokrát se navracíme ke kořenům, tedy k roznášení jídel a pití.

Plážový bar je však mnohem komplexnější zařízení, než abyste si vystačili s pouhým roznášením piva a panáků. Hosté projevují mnohem složitější touhy a vy je samozřejmě musíte vyplnit, jinak neuslyšíte cinkot tolik kýžených virtuálních peněz.

Hra se tak neustále proměňuje a přináší nové a nové výzvy. To se projevuje hlavně v neustálém přílivu různorodých meziher. Mezi všemi podobnými hrami je tato jasný nadprůměr.

DOWNLOAD, homepage, 34 MB, 6/10

Reklama

Související články

Hrajeme zdarma: Streemerz – herní parodie

Žánr parodie není mezi počítačovými hrami příliš rozšířen. Proto velice překvapí, když titul, který vypadá jako další obyčejné retro, nebere svůj vzor zas až...

Výběr článků

Načítám