Hlavní obsah

Hrajeme zdarma: Season Match – boje proti zimě

Novinky, Radovan Blažek

Jak udělat hru, jejíž základním konceptem je princip „dej dohromady tři stejné“, znova zábavnou a hratelnou? Zabalíte ji do mýtického příběhu o souboji čtyř ročních období.

Článek

Každému, kdo nestrávil posledních dvacet let v kómatu, musí být podobné herní obrazovky, kde se to jen třpytí různobarevnými drahokamy, povědomé jako vlastní obraz v zrcadle. Ano, je tomu tak – tato hra nepřináší prakticky nic nového. Jde jen o to, hledat ta místa, kde jsou pohromadě alespoň tři stejné kostky, a ty pak označit, aby následně zmizely.

To je samozřejmě doprovázeno spoustou další pravidel, takže hra zpočátku působí docela komplikovaným dojmem. Musíte totiž osvobozovat nějaké další drahokamy, to vše se vám snaží znepříjemnit zima, která zmrazuje jednotlivé čtverce, naopak jako bonus lze využít čtyřlístek, který symbolizuje jaro.

Obecně lze konstatovat, že titul patří do té skupiny her, u nichž nemusíte moc přemýšlet, jen klikáte myší a kocháte se hezkou grafikou. Pokud na něco podobného máte právě náladu, nešlápnete se Season Match vedle.

DOWNLOAD, homepage, 18 MB, 6/10

Reklama

Související témata:

Související články

Hrajeme zdarma: Mini Golf – pohodová zábava

Zpracování minigolfu existuje ve světě počítačových her nespočet. Některé z nich jsou méně kvalitní, ale tento kousek k nim rozhodně nepatří, a tak byste jej...

Výběr článků

Načítám