Hlavní obsah

Hrajeme zdarma: Need for Extreme 3D

Novinky, Ondřej Pohl

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Někteří z vás si možná vzpomenou na neskutečně hratelné Micromashines. Dnešní hra se jimi více než zřejmě inspiruje, a slibuje tak dlouhou dobu hraní a kopu dobré zábavy.

Článek

Pro méně zkušené hráče jen v rychlosti připomenu, proč o Micromashines hovořím v samých superlativech. Na první pohled to může vypadat jako nějaká hra pro děti, ve které se v různých zákoutích domácnosti prohánějí malá autíčka (a také lodě), přičemž se k sobě chovají značně neférově a snaží se zničit nejenom pomocí narážení, ale také rozličných zbraní.

S velice podobným konceptem přichází i dnešní hra. Zábavné interiéry sice byly nahrazeny kvalitně zpracovanými, leč poněkud sterilními exteriéry, ale to hlavní zůstalo. Není tak důležité dostat se do cíle jako první, ale zajistit, aby se tam před vámi nedostali protivníci. Docílit toho můžete nejenom za pomoci svého řidičského umění, ale hlavně zbraní. Ty je nejprve nutné sebrat z trati.

K tomu si přičtěte herní mód Tournament s postupným odemykáním tratí, výběr z několika aut s výrazně jinými jízdními vlastnostmi a také vcelku ucházející grafiku. Dostanete tak hru, která na delší dobu nadchne i ty, kteří závodění jinak příliš nemusejí.

DOWNLOAD, homepage, 15 MB, 9/10

Reklama

Související články

Hrajeme zdarma: Zub - skákací akce

Předělávky velmi starých her jsou obvykle zárukou dobré hratelnosti. A nejinak tomu je i v tomto případě, kdy se podíváme na jednu velmi originální plošinovku....

Výběr článků

Načítám