Hlavní obsah

Hrajeme zdarma: Gun Girl 2 – dej sem mozek

Novinky, Radovan Blažek

Co byste dělali, kdybyste se ráno probudili a zjistili, že venku řádí armády nemrtvých? Samozřejmě, co jiného, než že byste vytáhli brokovnici ze skříně a šli se podívat ven.

Článek

Tak do takového jednoduchého souvětí by se dal shrnout příběh celé hry. Nutno podotknout, že hlavní roli v něm zastává nadmíru dobře vybavená blonďatá dívčina, takže Tomb Raider získává poměrně solidní konkurenci.

Ta se v lehkém retro stylu velmi čerstvých devadesátých let dvacátého století vydává zkoumat okolí svého domu a posléze i méně vábná místa jako jsou stoky, opuštěné továrny a další podobná prostředí. Docela překvapí, že zombíci nejsou jen bezduchá stvoření, která si tupě kráčejí pro svou porci olova, ale někdy se „domluví“ a společně vymyslí nějakou akci, jak vás překvapit ze zálohy či nalákat do pasti. Škoda jen, že takových okamžiků není víc, protože jinak se jedná opravdu jen o prostoduchou vyvražďovací akci.

Ostatně hra se ani netváří, že je něco víc. Nabídne vám přesně to, co byste od ní čekali – zuřivé poskakování a ještě divočejší střelbu. Někdy je to ale přesně to, co potřebujete k uvolnění po náročném dni.

Reklama

Související články

Videohra Big City Racer – strhující závody

Závody vytuněných aut přímo v centru největších evropských měst, a to vše ještě s podporou internetového multiplayeru? I tak vypadají dnešní freewarové hry.

Výběr článků

Načítám