Hlavní obsah

Hrajeme zdarma: F.A.R.T. - masakr!

Novinky, Ondřej Pohl

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Velmi jednoduchou zápletku se vám budou tvůrci F .A. R. T. snažit vynahradit hektolitry krve a desítky padlých nepřátel, o jejichž těla budete zakopávat. Jak dlouho to vydržíte?

Článek

Jednodušší hru byste hledali asi těžko. Ocitnete se uprostřed obrazovky a zpoza jejich okrajů začnou zanedlouho vybíhat nepřátelští vojáci. Ti naštěstí nemají zbraně s neomezeným množstvím munice jako vy, ale disponují pouze chladnými zbraněmi. Nesmíte si je tedy za žádnou cenu pustit k tělu.

To se vám bude dařit jen do určité chvíle, protože přesila je po nějakém čase více než drtivá. Přes rozstříklou krev a zbytky těl dokonce mnohdy nebudete vidět na podlahu.

I přesto sklouzává neustálé střílení k mírné stereotypii, a proto byl do hry implementován i tzv. bullet time. Stačí jen stisknout pravé tlačítko myši a čas se jakoby zpomalí a vy máte mnohem více času pročistit okolí. Můžete tak činit jen po velmi omezenou dobu, takže se jedná spíše o efektní než efektivní záležitost.

DOWNLOAD, homepage, 3.6 MB, 7/10

Reklama

Související články

Hrajeme zdarma: Naval Strike - letecké bitvy

Sami se svým letadlem se vznášíte nad širými vodami oceánu. Když tu náhle pod sebou spatříte loď, jež má být zničena - ovšem tak jednoduché to nebude, protože...

Výběr článků

Načítám