Hlavní obsah

HRA: Ski Challenge 2007 - jde to i bez sněhu

Novinky, Ondřej Pohl

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Zklamáni z fatálního nedostatku sněhu na českých horách? Nesmutněte a stahujte - díky nové verzi vynikajícího lyžařského simulátoru si můžete zalyžovat po celé Evropě, aniž byste opustili pokoj.

Článek

Nová verze navazuje na úspěchy té předchozí v oblasti vynikající grafiky a zpracování fyzikálních zákonů. Přidává hlavně podporu internetového soupeření, a tak se ze hry stává skoro síťová záležitost.

Zprvu se totiž musíte zaregistrovat, abyste mohli dosažené výsledky posílat na internet, a změřit tak síly s ostatními. A nejenom to - dokonce můžete s kamarády utvořit týmy, které budou závodit mezi sebou. Změřit síly můžete na celkem pěti tratích. Novinkou je švédské Aare, ostatní známe už z dřívějška: Bormio, Gröden, Kitzbühel, Wengen.

Značně se rozšířily i možnosti nastavení. Zatímco dřív jste pouze hupsli na trať a jeli, nyní můžete strávit značnou dobu výběrem lyží, jejich voskováním a nastavováním parametrů samotného závodníka, podobně jako v RPG hrách.

A komu by to všechno nestačilo, může si počkat na updaty zásadním způsobem rozšiřující možnosti hry, jak slibují její autoři. I když třeba nemáte lyžování v lásce, tato hra je skvělá volba.

DOWNLOAD, homepage, 50 MB, 9/10

Reklama

Související články

HRA: Rainbrow - hrajeme si s barvami

Nenechejte se zmást infantilním vzhledem této hry. Míchání barev je zde zpracováno natolik sofistikovaně, že má šanci zaujmout i odrostlejší hráče.

HRA: Well I Never! - obrázkové křížovky

Máte rádi rébusy, kde je základním stavebním kamenem hrací pole rozdělené do malých čtverečků jako jsou křížovky nebo Sudoku? Teď pro vás máme něco podobného,...

HRA: Railroad Tycoon - klasika všech klasik

Najde se ještě někdo, kdo nikdy alespoň chvíli nestavěl v této a podobných hrách železnice, silnice nebo mosty a posléze po nich neproháněl nejrůznější vozidla...

Výběr článků

Načítám