Hlavní obsah

HRA: SimTr - chcete řídit trolejbus?

Novinky, Ondřej Pohl

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Mezi simulátory dopravních prostředků se autobusy nebo trolejbusy objevují jen zřídka. O to víc potěší český fanouškovský projekt, díky němuž si může vyzkoušet tuto stereotypní práci skoro na živo.

Článek

Sousloví fanouškovský projekt v úvodu je důležitější, než si myslíte. Nejedná se totiž o hru v pravém slova smyslu, ale spíš o demonstraci "editoru virtuálních světů". Pokud si tedy stáhnete instalační soubor, bude vás v něm čekat toliko pouze jízda z konečné na konečnou přes pár zastávek.

Ten pravý potencionál nabídne hra až tomu, kdo si rád hraje s editorem, vytváří v něm rozsáhlé scenérie, jimiž se potom se zadostiučiněním tvůrce pokojně projíždí. Vhod přijde i schopnost a ochota probírat se diskusními fóry a hledat na nich vylepšení ostatních hráčů - zejména pak nová vozidla.

Pokud výše uvedené předpoklady splňujete, pak existuje docela vysoká pravděpodobnost, že vás hra naplno pohltí a několik dalších týdnů nebudete vědět o světě. Pokud však hledáte něco, co můžete jen nainstalovat a posléze si užívat špičkové grafiky a výborné hratelnosti, tomuto se raději vyhněte.

DOWNLOAD, homepage, 2 MB, /10

Reklama

Související články

HRA: Well I Never! - obrázkové křížovky

Máte rádi rébusy, kde je základním stavebním kamenem hrací pole rozdělené do malých čtverečků jako jsou křížovky nebo Sudoku? Teď pro vás máme něco podobného,...

HRA: Railroad Tycoon - klasika všech klasik

Najde se ještě někdo, kdo nikdy alespoň chvíli nestavěl v této a podobných hrách železnice, silnice nebo mosty a posléze po nich neproháněl nejrůznější vozidla...

Výběr článků

Načítám