Hlavní obsah

HRA: Moorhuhn Im Anflug - ptáci v letadlech

Novinky, Ondřej Pohl

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Koho ještě drží mánie nazvaná Moorhuhn, nechť přistoupí blíže, protože tady máme další kousek s opeřenci v hlavní roli.

Článek

Osobně mě ale už hry s ptáky v hlavní roli nudí. Dřív to byla legenda, pak alespoň řemeslně dobře odvedená práce, ale několik posledních titulů už není nic víc než jen snahou vytáhnout z tohoto kultu co nejvíce peněz. Alespoň že jsou autoři hry natolik upřímní, že rovnou přiznají, že jde o demo a tedy nemůžeme počítat s příliš dlouhou herní dobou.

Pokud vás ani toto neodradilo, pak vězte, že jeden z opeřenců, po němž jste v prvních dílech s takovou chutí stříleli, nasedá do letadla, které letí zleva doprava a střílí z něj proti ostatním ptáků na stejně podivných létajících strojích. Takže klasická střílečka, bez jakékoli špetky invence. Tu a tam nějaký ten bonus, ale nic zásadního, bez čeho byste nemohli být.

Grafika a ozvučení je standardně na úrovni, ale obávám se, že u her tohoto typu to není základním kamenem úspěchu. Hratelnost totiž nikterak zásadně neexceluje, což nebývá u her z této stáje zvykem.

Ovšem pokud vám populární jméno v názvu stačí ke štěstí, možná se budete i dobře bavit. Ovšem ne moc dlouho.

DOWNLOAD, homepage, 29 MB, 5/10

Reklama

Související články

HRA: Aquadelic - rychlé čluny

Vítěz loňské Becherovka Game v oblasti simulátorů vás zavede do tropického ráje, kde budete závodit s motorovými čluny.

HRA: Little World - perfektní adventura

Vítěz loňské Becherovka Game v kategorii adventur a RPG získal své místo zaslouženě. Ať už díky povedené grafice, vtipnosti a hratelnosti - pokud tedy máte...

Výběr článků

Načítám