Hlavní obsah

E3 2017: Nintendo překvapilo novým Metroidem a potěšilo velkou ukázkou z nového Maria

Novinky, David Ryneš

Letošní herní veletrh E3 je v plném proudu a sérii konferencí zakončilo Nintendo. To se vytasilo rovnou s několika příjemnými překvapeními, která jim dokonce pomohla na akciovém trhu. Nový Mario vypadá skvěle a fanouškům postavy Samus se konečně splnil sen.

Upoutávka na hru Super Mario OdysseyVideo: Nintendo

 
Článek

Herní gigant Nintendo se musí letošní rok hodně snažit, aby hráče nalákal na svou novou konzoli Switch. Ta byla uvedena v březnu, a přestože se těší velkému zájmu, chybí jí tituly, kvůli kterým by si ji hráči měli pořídit. Nová Zelda je skvělá, ale hříčka 1-2 Switch byla o dost slabší. U Zeldy ale zůstaneme, protože Nintendo na své konferenci ukázalo dva nové přídavky, které rozšíří Linkovo dobrodružství o další hodiny zábavy.

Upoutávka na přídavky pro hru The Legend of Zelda: Breath of the WildVideo: Nintendo

Vrátí se také roztomilý „vysavač“ – Kirby. Ten nabídne režim pro více hráčů, a tak se mohou hráči usadit u jednoho switche, popadnout Joy-Con ovladače a užívat si malebného světa Kirbyho. Dále přišel na řadu Mariův pomocník Yoshi. Ten se dočká dalšího vlněného dobrodružství, které vypadá naprosto perfektně.

Upoutávka na hru KirbyVideo: Nintendo

Upoutávka na hru YoshiVideo: Nintendo

Nechyběla ani ukázka z nového dílu Xenoblade Chronicles 2 nebo nový přírůstek do série Fire Emblem s podtitulem Warriors. O největší haló na internetu a sítích se postaralo oznámení nového, plnohodnotného dílu Metroid Prime a zároveň oznámení o tom, že je v přípravě nová RPG hra ze světa pokémonů. Oba tituly vyjdou právě na konzoli Switch.

Upoutávka na hru Xenoblade Chronicles 2Video: Nintendo

Upoutávka na hru Fire Emblem WarriorsVideo: Nintendo

Své řekl i pátý díl ze série Elder Scrolls – Skyrim, který letos vyjde ve verzi pro Switch. Ten bude obsahovat nové předměty ze světa Zeldy. Fanoušky on-line her určitě potěšilo oznámení populárního titulu Rocket League, také pro Switch.

Upoutávka na hru The Elder Scrolls V: Skyrim pro SwitchVideo: Nintendo

Foto: archív tvůrců

Rocket League vyjde pro Switch

Konferenci zakončila perfektní ukázka z nového Super Maria s podtitulem Odyssey. Legendární instalatér nyní navštíví obří otevřený svět, ve které bude schopný ovládnout skoro vše živé pomocí své chytré čepice. Po konferenci se ještě potichu oznámila předělávka 25 let starého titulu Metroid: Samus Returns, která vyjde na zařízení z rodiny 2DS a 3DS.

Upoutávka na hru Metroid: Samus ReturnsVideo: Nintendo

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám