Hlavní obsah

Assasins Creed III: Liberation HD – známá vražedkyně se vrací, problémy ale zůstávají

Novinky, ryn

Dobrodružství s tajemnou asasínkou Avelinou z přenosné konzole se vrací ve vysokém rozlišení na osobní počítače a televizní konzole. Jak se vývojářům tento úkol povedl?

Upoutávka na hru Assassin´s Creed LiberationVideo: Ubisoft

 
Článek

Děj hry sleduje boj mezi otroky a bohatými v městě New Orleans ze státu Louisiana v 18. století. Hráč se v něm ujímá role asasínky Aveline de Grandpré. Díl se tak protíná s událostmi z přímého třetího pokračování série, kdy se hráč setká s hlavním hrdinou Connorem. V pozadí se také řeší pro sérii typické tajemné artefakty a souboj templářů s asasíny.

Foto: archív tvůrců

Assasin´s Creed III: Liberation HD

Herní náplň je stejná jako u třetího dílu, takže zůstává  typické utíkání z bodu A do bodu B, špehování, okrádání a zabíjení. Potěší infiltrace budov za pomoci různých převleků.

Protože se jedná o port z kapesní konzole PS Vita, tak i zpracování pokulhává. Vývojáři vzali původní verzi hry a tu lehce vyleštili. Bohužel je to hodně znát, a tak titul trpí nízkým dohledem do dálky, malým rozlišením textur a slabými modely postav.

Foto: archív tvůrců

Assasin´s Creed III: Liberation HD

Assasins Creed III: Liberation, tak trpí všemi problémy, které měla původní verze a na velkých televizích a monitorech je to ještě znatelnější. Na druhou stranu se jedná o příjemné doplnění příběhu mimo hlavní sérii za nízkou cenu.

Titul je k dispozici nově v HD verzi na osobní počítače, konzole Xbox 360 a PlayStation 3 nebo v zjednodušené verzi na kapesní konzoli PS Vita.

HODNOCENÍ: 6/10

Reklama

Výběr článků

Načítám