Hlavní obsah

Nevadí déšť, vítr ani pot. Bezdrátové špunty od Honoru se hodí pro sportovce

Novinky, ort

Zavedeným firmám se značka Honor nesnaží konkurovat pouze chytrými telefony a notebooky, ale také bezdrátovými sluchátky. Model zvaný Magic Earbuds zaujme především odolnou konstrukcí a technologií redukce šumu ANC.

Foto: archív výrobce

Honor Magic Earbuds

Článek

Honor Magic Earbuds se svým vzhledem podobají tak trochu konkurenčním sluchátkům AirPods od společnosti Apple. Také jde totiž o true wireless špunty, kdy máte k dispozici pouze pecky sluchátek bez jakéhokoliv kabelu.

Cenovka je ale značně odlišná. Zatímco nejlevnější model s logem nakousnutého jablka stojí 4790 Kč, Honor si svůj výtvor cení na 2790 Kč. A to i přesto, že nabízí pokročilejší funkce než konkurence od Applu.

Foto: archív výrobce

Honor Magic Earbuds

Model Magic Earbuds se totiž pyšní například certifikací IP54, díky čemuž se sluchátka hodí pro sportovce – nevadí jim vítr, déšť ani pot. Sluchátka od Applu také nabízejí odolnost proti potu a vodě, platí to nicméně až pro prémiové provedení AirPods Pro s cenovkou 7290 Kč.

Sluchátka podporují Bluetooth v5.0, díky čemuž by měla nabízet vyšší stabilitu signálu a v neposlední řadě také delší výdrž než modely se starším bezdrátovým standardem. V praxi sluchátka vydrží pracovat na jedno nabití 3,5 hodiny. S nabíjecím pouzdrem, které je součástí balení, se však výdrž prodlouží až na 13 hodin.

Bezdrátová sluchátka od Microsoftu míří do prodeje. Češi mají zatím smůlu

Hardware

Každé sluchátko má integrované 3 mikrofony s technologií redukce šumu ANC. Telefonní hovory jsou tak hlasitější a čistější, neboť je okolní ruch dokonale tlumený. Podporovány jsou protokoly A2DP, HFP a AVRCP.

Každé sluchátko mimochodem váží pouhých 5,2 gramu, jeho rozměry pak jsou 41,8 x 23,7 x 19,8 mm. Pro úplnost dodejme, že nabíjecí pouzdro váží 50 gramů a jeho rozměry jsou 80,7 x 35,4 x 290,2 mm. Na cestách tedy bezdrátové špunty nebudou žádnou přítěží.

Foto: Beck Diefenbach, Reuters

Bezdrátová sluchátka AirPods

Foto: archív výrobce

AirPods Pro

Může se vám hodit na Zboží.cz:

Reklama

Související témata:

Související články

Výběr článků

Načítám