Hlavní obsah

Největší počítačový veletrh v Evropě přinese mobilní i hardwarové novinky

Novinky, mif

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Berlín

Sousední Německo se už příští týden stane Mekkou všech počítačových nadšenců. V Berlíně se totiž bude již tradičně konat IFA – největší počítačový veletrh v Evropě. Na něj se sjedou přední výrobci celého IT světa. K vidění budou kromě počítačů také nové tablety, chytré telefony a v neposlední řadě také různé hardwarové komponenty, periferie a nositelná elektronika.

Foto: archív výrobce

Zephyrus S.

Článek

Brány největšího evropského počítačového veletrhu se široké veřejnosti otevřou v pátek 6. září. Novinářské dny přeplněné tiskovými konferencemi předních výrobců však odstartují nicméně již o dva dny dříve.

Své novinky na akci ukážou společnosti Acer, Samsung, Siemens, Huawei či například Qualcomm. Veletrh IFA bude možné navštívit až do středy 11. září, kdy se definitivně brány berlínského výstaviště uzavřou.

Loňský ročník byl na novinky opravdu bohatý, stěžejní novinky na něm odhalili prakticky všichni výrobci ze všech koutů světa – dohromady bylo vystavovatelů více než 1800. Na největší technologickou akci v Evropě dorazilo přes 244 000 návštěvníků.

Loňský ročník byl svým způsobem specifický. Velká část výrobců totiž vsadila na novinky, které cílí především na hráče. Vedle honby za co nejvyšším výkonem se podniky snažily prostřednictvím nových technologií především vtáhnout hráče více do děje jednotlivých titulů.

Více se o loňském ročníku dozvíte v našem dřívějším článku.

Reklama

Související témata:

Související články

Výběr článků

Načítám