Hlavní obsah

Czech On Line zlevňuje internet přes ADSL

Novinky, Michal Němejc (michal.nemejc@novinky.cz)

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

PRAHA

Společnost Czech On Line, která nabízí na českém trhu připojení k internetu prostřednictvím technologie ADSL pod obchodním názvem VOLNÝ ADSL, snížila cenu své nejlevnější nabídky na 653 korun měsíčně včetně DPH.

Foto: Lenka Pokorná

Posádky některých strojů tvořily ženy.

Článek

Nejlevnější varianta ADSL od této společnosti nabízí rychlost 512/128 Kbit/s a agregaci 1:50, ale je omezena pouze 1 GB přenesených dat měsíčně, což stačí opravdu jen pro střídmé brouzdání internetem.

Za stejnou službu s trojnásobným datovým limitem už zákazníci zaplatí 808 korun a tarif s neomezeným objemem přenesených dat vyjde na 1248 korun včetně DPH, což je skoro o 180 korun méně než v květnu.

Snížení cen se dotklo i dražších ADSL služeb s agregací 1:20, které jsou určeny zejména menším firmám. Kompletní ceny najdete na stránkách VOLNÝ ADSL.

Reklama

Související témata:

Související články

ADSL již na 54 % telefonních linek

Český Telecom s mírným předstihem rozšířil dostupnost vysokorychlostního připojení k internetu prostřednictvím technologie ADSL o dalších 21 lokalit...

Jak se nejvýhodněji připojit k internetu?

Možnosti připojení k celosvětové síti internet jsou už i v České republice poměrně široké a právě proto vám přinášíme přehled nejrozšířenějších druhů...

Výběr článků

Načítám