Hlavní obsah

Acer přichází se dvěma novými 19" LCD monitory

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Společnost Acer uvedla na český trh dva nové 19" LCD monitory z řady Office Line, které jsou určeny zejména pro zákazníky z podnikového segmentu a vynikají vysokým kontrastním poměrem 600:1.

Foto: Kateřina Martykánová
Článek

Nová elcédéčka jsou k dispozici buď ve standardním černostříbrném provedení (AL1921ms), a nebo v provedení bílém (AL1921hm). Posledně zmíněný monitor je navíc opatřen inovativním systémem pro výškové a boční nastavení a naklápění, které umožňuje uživateli nastavit výšku monitoru v rozsahu +/- 10 cm a snadno otáčet obrazovku vlevo nebo vpravo až o 35 stupňů.

Velký kontrastní poměr 600:1 ve spojení s jasem 300 cd/m2, dobou odezvy 25 ms a úhly pohledu 170 stupňů v horizontálním i vertikálním směru u obou modelů zaručují slušný obraz nejen pro kancelářské aplikace. Samozřejmostí je jak analogové, tak i digitální DVI rozhraní pro připojení k počítači.

Oba monitory jsou již nyní dostupné na českém trhu. Model AL1921ms přijde na 15 990 korun, zatímco za verzi s vylepšeným stojanem zákazníci zaplatí 16 590 korun. Obě ceny jsou bez DPH.

Související témata:

Výběr článků

Načítám