Hlavní obsah

Co dělat, aby vám finanční závazky nepřerostly přes hlavu

Půjčku, hypotéku, kreditní kartu nebo leasing má v dnešní době téměř každá domácnost v České republice. Dlouhodobé finanční závazky ale mohou člověka tížit, a to zejména v dobách ekonomické nejistoty, jako je ta dnešní. Jak ochránit svou finanční stabilitu? Na tuto a další otázky odpoví hosté kulatého stolu BNP Paribas Cardif Pojišťovny ve čtvrtek 20. dubna. Pořad vysílá od 15:00 Protext ČTK z budovy Kongresového centra Praha.

Článek

Na základě zkušeností z posledních let je jasné, že naše životy se mohou změnit ze dne na den. Na nepříjemné situace se ale rozhodně dá připravit a zcela určitě jsme schopni jejich nepříznivé dopady na náš životní standard snížit na únosnou míru.

„Financovat velké jednorázové výdaje úvěrem je naprosto normální. Především při pořizování bydlení, rekonstrukcích nebo koupi automobilu se této formě získání prostředků vyhne málokdo. Při jejich sjednávání je ale důležité myslet na zajištění ochrany vlastní finanční stability.

Pojištění schopnosti splácet se vztahuje na mnoho životních situací, které si nikdo z nás nepřeje, ale přesto se stávají. Navíc podporuje myšlenku zodpovědného financování – mnohdy nejde jen o nás, ale můžeme finančně zatížit i rodinu,“ říká obchodní ředitel BNP Paribas Cardif Pojišťovny Martin Steiner.

Spolu s ním budou o tématu diskutovat ředitelka úvěrů a pojištění Air Bank a Zonky Veronika Benešová, ředitel retailového bankovnictví skupiny Moneta Aleš Sloupenský a ředitelka úvěrů na bydlení v České spořitelně Petra Skrbková.

Komerční obsah.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám