Hlavní obsah

Zisk Komárkovy Sazka Group stoupl o 44 procent na 887 milionů

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Aktualizováno

Čistý zisk společnosti Sazka Group ze skupiny KKCG podnikatele Karla Komárka v prvním čtvrtletí meziročně vzrostl o 44 procent na 35 milionů eur (887 milionů korun). Hrubé tržby z přijatých sázek stouply o 30 procent na 526 milionů eur (13,3 miliardy korun). Společnost to oznámila v pondělí.

Foto: Sazka Group

Sídlo Sazka Group

Článek

„První tři měsíce letošního roku opět ukázaly, že jsme díky naší rozmanité škále produktů, prodejních kanálů a geografické expozici nebo rychle se rozvíjejícího on-line podnikání dosáhli vysokého výkonu,” uvedl generální ředitel společnosti Robert Chvátal s tím, že obzvlášť ho těší výkonnost firem v České republice, Itálii a také výkonnost rakouských loterií.

Společnosti Sazka Group klesl zisk na 5,8 miliardy

Ekonomika

Sazka Group stoprocentně vlastní českou společnost Sazka a má podíly v dalších evropských sázkových firmách.

Loni v červnu se stala většinovým majitelem rakouské loterijní společnosti Casinos Austria, když v ní zvýšila svůj podíl na 55,48 procenta.

Sazka Group také vlastní zhruba 40 procent v největší řecké sázkové firmě OPAP a 32,5 procenta v italské společnosti LottoItalia.

Reklama

Související témata:

Související články

Sazka má nového generálního ředitele

Novým generálním ředitelem loterijní společnosti Sazka se od února stane Aleš Veselý. V čele Sazky tak vystřídá dosavadního ředitele Roberta Chvátala....

Výběr článků

Načítám