Hlavní obsah

Výrobce notebooků Acer otevře v Brně evropské centrum

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

PRAHA

Tchajwanský výrobce notebooků Acer bude brzy své obchody v Evropě, severní Africe a Blízkém východě řídit z Brna. Firma tu v pátek 1. července otevře řídící centrum, práci tu dostane nejméně 60 lidí.

Článek

Nejprve bude řídit obchody v ČR a na Slovensku, ostatní země se postupně připojí. Acer středisko postavil v investiční zóně v Černovické terase.

"Na trzích Evropy, Blízkého východu a severní Afriky zaznamenáváme v posledních letech obrovský růst. Nové centrum nahradí stávající řešení, kdy je péče o zákazníky zajišťována prostřednictvím externích společností," řekl manažer firmy pro střední a východní Evropu Stefan Engel.

Sídlo v Brně bude fungovat jako opravárenské centrum a současně jako call centrum.  Zpočátku se bude zaměřovat na poprodejní servis a bude mít asi 10 - 12 zaměstnanců přímo v call centru, dalších 40 by mělo zajišťovat administrativu, logistiku, obsluhu a správu náhradních dílů.

Firma Acer zaměstnává ve světě kolem 5600 lidí, navrhuje řešení v oblasti IT pro obchod, vládní sektor, vzdělávání, ale i pro domácí uživatele. Vyrábí stolní i přenosné počítače, servery a úložné paměti, displeje a obvody.

Související témata:

Výběr článků

Načítám