Hlavní obsah

V Hodoníně se rodí high-tech servisní centrum

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

HODONÍN

Společnost Symbol Technologies, americký výrobce čtecích a záznamových zařízení, v úterý zahájila výstavbu high-tech opravárenského a call centra v hodonínské průmyslové zóně Kapřiska. Již převzala klíče od nájemní haly v Hodoníně. Jde se o první investici do high-tech opravárenského centra v ČR, která může získat investiční pobídku.

Foto: Petr Hejna

Broněk Přibyla

Článek

"Opravárenské centrum bude zajišťovat servis a opravy např. čteček čárových kódů, přenosných počítačových zařízení a komunikačních systémů. Zákazníky centra budou jak firmy ze západní tak i z východní Evropy. Během 5ti let zde bude proinvestováno přes 428 mil. Kč," říká Petr Pawlica, projektový manažer CzechInvestu.

"V nájemní hale bývalého servisu budou soustředěny naše aktivity až do dokončení výstavby vlastních výrobních a podnikatelských prostor. Zároveň od prvního května zahájíme nábor nových zaměstnanců a do konce letošního roku by mělo pro naši společnost pracovat kolem 100 lidí, jejichž počet by se měl zvýšit do konce roku 2008 až na 500," říká Ed Walsh, ředitel divize EMEA společnosti Symbol Technologies.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám