Hlavní obsah

Společnost Unilever získala značku Savo

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Praha

Společnost Unilever se stala novým majitelem značek Savo, Biolit nebo Diffusil, když uzavřela smlouvu s dosavadním vlastníkem, skupinou Bochemie. Výroba však bude i nadále probíhat v bohumínském závodě Bochemie.

Článek

Obchod se nedotýká činnosti Bochemie v oblasti speciálních chemikálií.

„Na transakci pohlížíme jako na uznání dlouhodobě úspěšné práce zaměstnanců Bochemie v oblasti budování silných regionálních značek," uvedl generální ředitel Bochemie Miloslav Vodička s tím, že společnost se nyní zaměří na rozvoj podnikání v oblasti chemických specialit.

Jak sdělila Martina Janebová z Unileveru, veškeré značky převáděné pod společnost Unilever budou i nadále dostupné na českém a slovenském trhu.

Bochemie Group se zaměřuje na vývoj a výrobu prostředků péče o domácnost, dezinfekčních, stavebních a akumulátorových hmot. Působí ve střední Evropě, Rusku a Číně. Britsko-nizozemská společnost Unilever vyrábí potraviny a výrobky pro osobní péči a domácnosti.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám