Hlavní obsah

Neomezené volání do všech sítí už za 299 korun měsíčně

Právo, zr

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

O2 od poloviny ledna významně zjednoduší nabídku volání na pevných linkách. Stovka tarifů, které domácnosti historicky využívaly, se sníží na pouhé dva.

Foto: Ondřej Kořínek, Novinky

Ilustrační foto

Článek

Neomezené volání po celé ČR do všech pevných i mobilních sítí vyjde na 299 Kč bez závazků, s bezplatnou aktivací a bez nutnosti mít další služby od O2. Společnost už také nebude účtovat pronájmy linky ani jiné poplatky.

„Víme, že na pevné linky spoléhají statisíce českých domácností, pro které jsou symbolem bezpečí, stability a neustálé dosažitelnosti. Proto jsme se rozhodli do nich investovat, inovovat je a představit novou, revoluční nabídku,“ uvedl generální ředitel O2 Czech Republic Tomáš Budník.

Zákazníci, kteří často volají do zahraničí, si budou moci od ledna pořídit tarif Volání SVĚT. Ten nabídne za 549 korun měsíčně kromě neomezeného volání po ČR také tisíc volných minut na mobilní čísla i pevné linky v nejčastěji volaných zahraničních destinacích. Po provolané tisícovce minut bude O2 účtovat 2,99 koruny za minutu. Stejná minutová sazba platí i pro volání do další zóny, kam operátor řadí Rusko, Ukrajinu, Vietnam nebo třeba Turecko.

Pevné hlasové služby od O2 aktuálně využívá půl miliónu domácností. „V interních systémech evidujeme stovky nejrůznějších historických tarifů ještě z dob předchozích majitelů společnosti. Některé tarify jsou s účtováním po minutách, jiné s různými objemy volných minut do různých sítí. Nabídku proto chceme zjednodušit tak, aby odpovídala potřebám zákazníka,“ dodal David Duroň zodpovědný v O2 za segment domácností.

Reklama

Související témata:

Související články

Výběr článků

Načítám