Hlavní obsah

Grandhotel Pupp není na prodej, tvrdí majitel

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Karlovy Vary

Karlovarský Grandhotel Pupp není na prodej. Sdělila to v neděli akciová společnost Grandhotel Pupp. Nabídka jednoho z nejznámějších českých hotelů se objevila na britském realitním serveru společnosti Luxury Business Holding spolu se zámkem v Moravském Krumlově, kde je expozice slavné Slovanské epopeje Alfonse Muchy.

Článek

"Distancujeme se od aktivit společnosti Luxury Business Holding a od prohlášení jednatele její tuzemské pobočky Zdeňka Horkého, který o prodeji hotelu informuje. Jednoznačně popíráme, že by probíhal jakýkoli prodejní proces," sdělil v neděli místopředseda představenstva společnosti Grandhotel Pupp Jiří Polanský. Činnost Luxury Business firma považuje za protiprávní a podnikne veškeré kroky k okamžité nápravě.

Záměr prodeje obou staveb potvrdil serveru Týden.cz jednatel české pobočky Luxury Business Zdeněk Horký. Objekty jsou podle něj nabízeny v Británii, protože najít zájemce v České republice by bylo těžší. [celá zpráva]

Podle TV Nova má ale britská firma k hotelu dokumentaci a vše potřebné k prodeji.

Zámek v Krumlově bere prodej jako alternativu

Vlastník zámku Moravský Krumlov, kterým je bratislavská firma Incheba, respektive její česká dceřiná společnost Incheba Praha, připustil, že oznámení o prodeji platí. "Je to pravda. Ale jde jen o jednu z alternativ, definitivně jsme se pro prodej ještě nerozhodli," uvedl pro Týden.cz jednatel Incheby Radovan Ježovič s tím, že firma v současné době nemá pro zámek využití.

Reklama

Související témata:

Související články

Výběr článků

Načítám