Hlavní obsah

Daewoo obnovuje činnost v ČR

Novinky, Jaroslav Šimek

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

PRAHA

Daewoo chce letos v ČR prodat 2300 osobních aut a postupně se tak navrátit ke štědrým odbytovým letům, v nichž prodávalo až 6000 vozidel.

Foto: Vratislav Konečný
Článek

Poté, co se loni na podzim ocitla jihokorejská automobilka Daewoo pod křídly General Motors, se o dovoz a prodej jejích aut ve střední a východní Evropě bude starat společnost GM Daewoo CEE (GM Daewoo Central and Eastern Europe) se sídlem v Budapešti.

Se zahájením činnosti v ČR vyrukuje GM Daewoo s nabídkou kompletní modelové řady včetně novinek. Těmi jsou především pětidveřový hatchback a čtyřdveřový sedan se shodným názvem Kalos a nová vlajková loď Evanda, která nahrazuje Leganzu. V obou případech zájemce osloví atraktivními cenami, začínajícími na 244 900 Kč za hatchback Kalos 1,2 l (53 kW), resp. u Evandy na 549 000 Kč za dvoulitrové provedení (96 kW) s bohatou výbavou CDX. Jejich prodej u nás zahajuje GM Daewoo v jednotlivých dealerstvích u příležitosti Víkendu otevřených dveří 24. a 25. května.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám