Hlavní obsah

Amazon.de zahájil prodej v češtině

Novinky, bož

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Největší internetový obchod světa v úterý spustil svoji německou sekci Amazon.de v češtině. Podle společnosti jsou tak v češtině dostupné milióny přeložených názvů produktů a dalších částí webu. Amazon slibuje i český zákaznický servis s e-mailovou a telefonickou podporou. V češtině mají probíhat i potvrzení objednávky a zásilky zboží.

Foto: Amazon

Web Amazon.de je od úterý dostupný i v češtině.

Článek

„Jsme rádi, že Amazon.de je teď pohodlnější pro větší množství česky mluvících zákazníků, kteří zde mohou nakupovat v češtině,“ uvedl za Amazon.de Ralf Kleber.

„Tento krok nás opět o kus přiblížil k naší vizi – umožnit zákazníkům nakupovat, cokoliv potřebují bez jakýchkoliv bariér na kterékoliv z našich evropských stránek,“ dodal.

Pro možnost využití českého jazyka stačí na webu Amazon.de kliknout na tlačítko zeměkoule v horním navigačním panelu. Kromě češtiny Amazon.de již dříve k němčině přidal nizozemštinu, angličtinu, turečtinu a v loňském roce i polštinu.

Amazon celosvětově neustále rozšiřuje nabídku služeb. V USA například partnera, se kterým by prodával vstupenky na kulturní a společenské akce, a pokouší se prorazit i na trhu rozvážky hotových jídel. [celá zpráva]

Šéf a zakladatel Amazonu Jeff Bezos se v červenci stal nakrátko nejbohatším mužem světa, když díky růstu akcií společnosti předběhl šéfa Microsoftu Billa Gatese. [celá zpráva]

Anketa

Nakupujete v zahraničních e-shopech?
Ano, často
47,3 %
Jen občas
17,3 %
Pouze v tuzemských
26,4 %
V e-shopech nenakupuji
9 %
HLASOVÁNÍ SKONČILO: Celkem hlasovalo 110 čtenářů.

Reklama

Související témata:

Související články

Výběr článků

Načítám