Hlavní obsah

Železný končí s moderováním hlavních zpráv

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Moderátor Jakub Železný končí s moderováním Událostí. V moderátorském týmu hlavní zpravodajské relace České televize jej nahradí Josef Kvasnička, který doposud působil jako regionální zpravodaj.

Foto: Petr Hloušek

Moderátor České televize Jakub Železný

Článek

Železný konec v Událostech oznámil ve středu odpoledne na síti X.

„Práce je důležitá, zdraví víc. Tento rok se na mém zdraví začal nezdravě podepisovat, tak musím konečně začít myslet i na sebe. A dát se právě zdravotně dohromady,“ uvedl moderátor s tím, že se v příštím roce těší na nové pracovní výzvy.

Události budou nově moderovat Marcela Augustová, Barbora Kroužková, Jana Peroutková, Michal Kubal, Josef Kvasnička a Martin Řezníček.

Nejde o jedinou změnu ve zpravodajství ČT. Události komentáře bude nově moderovat Tereza Řezníčková.

Foto: Česká televize

Nový moderátor Událostí na ČT Josef Kvasnička

Josef Kvasnička

Je členem redakce zpravodajství České televize od roku 1996. Diváky informuje o událostech z východní Moravy. „Když jsem si ve skoro dvaapadesáti myslel, že nějaká změna už nepřijde, tak ona přišla. Výzvu přijímám s pokorou a těším se. A každopádně doma budu i nadále ve Zlíně,“ informoval Josef Kvasnička na sociální síti Facebook.

Reklama

Výběr článků

Načítám