Hlavní obsah

Výluka omezila provoz tramvají na Vinohradech

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Praha

Výměna kolejí a oprava trati bude od pondělí až do 6. října komplikovat dopravu. Přerušen je provoz tramvají mezi zastávkami Flora a Náměstí Míru. Tramvaje nejezdí po Korunní a linky 10 a 16 jsou odkloněny přes Vinohradskou.

Foto: Jaroslav Soukup, Novinky

Ilustrační foto

Článek

V rámci první etapy, která potrvá do 29. září, dojde k výměně opotřebených kolejí na křižovatkách Korunní–Jičínská a Korunní–Blanická.

Linka 10 je od Flory vedena přes Muzeum, I. P. Pavlova na Zvonařku. Linka 16 po této trase pokračuje do obratiště Náměstí Bratří Synků.

Zavedena je linka 30, která jezdí po trase Čechovo náměstí, I. P. Pavlova, Karlovo náměstí, Palackého náměstí, Anděl, Kotlářka, Motol do zastávky Sídliště Řepy.

Foto: DPP

Oprava kolejí zastavila provoz tramvají v Korunní

Linka 23 zajíždí z Karlova náměstí i na Moráň, Albertov a Palackého náměstí, odkud se vrací na Karlovo náměstí a pokračuje po své trase.

Posílen byl i provoz autobusové linky 101, která obsluhuje oblast Žižkova, Vinohrad a Vršovic.

Druhá etapa oprav začne 30. září a skončí 6. října večer. Dojde k přerušení provozu tramvají na Vinohradské mezi Radhošťskou a zastávkou Olšanské hřbitovy. Tramvaje nahradí autobusová linka X11.

Zabrzdí před srážkou. Tramvaje v Ostravě dostávají antikolizní systém

Domácí

Reklama

Výběr článků

Načítám