Hlavní obsah

Vietnamku, kterou srazil Janoušek, zřejmě čeká operace

Novinky, val

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Praha

Jednapadesátiletá Vietnamka, kterou v pátek srazil lobbista Roman Janoušek, se bude muset zřejmě podrobit operaci zraněného kotníku. Její stav však zůstává neměnný, řekla Novinkám mluvčí motolské nemocnice Pavlína Danková.

Foto: Novinky

Záchranáři na místě nehody ošetřují sraženou ženu.

Článek

Zraněná žena byla po páteční nehodě převezena na jednotku intenzivní péče motolské nemocnice s těžkým otřesem mozku, zlomenými žebry a poraněným kotníkem. Nyní je žena umístěna na traumatologickém oddělení a její stav je podle Dankové neměnný.

"Zvažuje se operace kotníku, ale ta nějak akutně nespěchá, lékaři o tom uvažují," řekla mluvčí Novinkám.

Foto: repro TV Prima

Roman Janoušek při vyšetřování policií

Právník sražené ženy Josef Lžičař přitom v úterý v rozhovoru pro Novinky vyjádřil obavy o zdravotní stav své klientky. "Mám z toho nyní smíšené pocity. Místo toho, aby šla na úrazové oddělení, ji dali zpátky na oddělení traumatologie a nejsem si jist, jestli nenastaly nějaké komplikace s krevním výronem do mozku," prohlásil Lžičař. Zhoršený zdravotní stav ale Danková vyloučila.

Podle Lžičaře žena komunikuje, třebaže on sám s ní zatím ještě osobně nehovořil. Žena také dostala k dispozici policejní ochranu kvůli obavám z možného nátlaku ze strany Janouška. Ten se jí v pondělí prostřednictvím svých právníků omluvil.

Janoušek odmítl nehodu komentovatVideo: TV Prima

Reklama

Související články

Výběr článků

Načítám