Hlavní obsah

U Jablonce se objevil tajemný obrazec v obilí

Novinky, mak, km

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Pulečný

Tajemné agrosymboly se objevily v poli u obce Pulečný kousek od Jablonce nad Nisou. Tajemné obrazce se nachází jen několik desítek metrů od silnice.

U Jablonce se objevily tajemné kruhy v obilí. Vytvořili je lidé nebo UFO? Video: Novinky

 
Článek

„Myslím si, že to udělali nějací nadšenci. Možná, je to nějaká symbolika, kterou tady ukázali. A chytnou se toho ufologové. V loňském roce se podobné symboly objevily na Sychrově, takže to bude asi někdo z okolí,“ popsal své dojmy jeden z návštěvníků.

„Přijeli jsme se sem podívat z Jablonce nad Nisou, a to z čisté zvědavosti. Já nejsem žádný záhadolog ani ufolog. Jen mě to zajímá a chtěla jsem obrazec vidět na vlastní oči,“ uvedla další z přihlížejících.

„Já už jsem takových symbolů viděl několik a myslím si, že tento je určitě podvod. Ty jiné obrazce vypadaly jinak. Objevují se vždy na odlehlých místech a jsou dost daleko od rodinných domů. To proto, aby je lidé mohli v klidu vytvořit a nikdo je přitom neviděl. O agrosymboly se zajímám asi deset let,“ řekl další z nadšenců.

Obrazce v obilí lidé často vytvářejí pomocí prken, to aby byly okraje v polámaných stéblech zarovnané. Při pohledu shora jde o velmi působivé tvary.

Podle ufologů mají některé kruhy v obilí na svědomí mimozemské civilizace, které se snaží s lidmi komunikovat a předávat vzkazy či varování.

Reklama

Výběr článků

Načítám