Hlavní obsah

Tramvaje se vrátí do centra Prahy už v úterý

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Praha

Provoz tramvají v centru Prahy, který od minulého týdne komplikuje výluka kvůli mimořádné opravě trati ve Spálené ulici, se vrátí do normálu již v úterý. Původně dopravní podnik odhadoval, že bude koleje opravovat celý týden.

Foto: Petr Hloušek, Právo

Ilustrační foto

Článek

Kvůli „závažnému poškození kolejnic” byl přerušen provoz v úseku Lazarská–Národní třída–Národní divadlo–Újezd. Kvůli tomu jezdí řada linek po jiných trasách a další byly zrušeny či nahrazeny jinými. [celá zpráva]

Výluka byla plánována „do odvolání” s tím, že předpoklad obnovení provozu je v pátek 14. září. Dřívější obnovení provozu na Twitteru avizoval náměstek primátorky pro dopravu Petr Dolínek a posléze je potvrdil i profil Pražské integrované dopravy.

Dopravní podnik dokonce kvůli mimořádné opravě zrušil původně plánované výluky v Korunní, na Čechově náměstí a obratišti Černokostelecká, které by ještě více zkomplikovaly dopravu po městě.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám