Hlavní obsah

Šojdrová zvažuje, zda vystřídá Čunka

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

PRAHA

Místopředsedkyně poslanců KDU-ČSL Michaela Šojdrová uvažuje o tom, že se v červnu utká o křeslo předsedy lidovců. V rozhovoru pro rádio Impuls v úterý uvedla, že se rozhodne do konce ledna. Řada členů KDU-ČSL jí prý vyjadřuje důvěru.

Foto: Lukáš Táborský, Právo

Místopředsedkyně poslaneckého klubu KDU-ČSL Michaela Šojdrová

Článek

"Já uvažuji o tom, co bych nabídla členům KDU-ČSL, aby byla strana vnímána voliči, jako strana opravdu křesťansko demokratická, která prosazuje svůj program a nehádá se,“ uvedla v rádiu Impuls Šojdrová. Dodala, že někteří spolustraníci ji dali najevo důvěru a řekli, že by měla o křeslo předsedkyně usilovat. Rozhodne se do konce ledna.

Šéf poslanecké frakce KDU-ČSL Pavel Severa vítá, že bude více kandidátů. "Alespoň budeme mít z čeho vybírat. Každý má šanci překvapit svými názory a nápady,“ řekl Právu Severa. Dodal, že nový šéf by měl hlavně rozhýbat stranu, která pod vedení Jiřího Čunka neměla žádnou vizi, co dělat a prosazovat.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám