Hlavní obsah

Škromach vyrukoval s Hovory od bazénku. V Austrálii teď mají zimu, vysvětlil v prvním díle

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Senátor a místopředseda ČSSD Zdeněk Škromach se rozhodl rozšířit komunikaci se svými příznivci o „pravidelný nepravidelník” nazvaný Hovory od bazénku. Prostřednictvím videa chce s nimi diskutovat o vážných i oddechových tématech.

Škromachovy Hovory od bazénku

 
Článek

V úvodním díle Škromach, který je velmi aktivní na sociálních sítích, kde komentuje politiku a svěřuje své názory, poreferoval o návštěvě přátel, kteří za ním a za teplem přicestovali z Austrálie.

„Protože v Austrálii mají teď zimu,” připomněl senátor odlišnost danou geografickou polohou obou kontinentů, přičemž neopomněl dodat, že „na Vánoce to bude zřejmě obráceně”.

Budoucnost vlády i grilovačky

Škromach nastínil i šíři záběru, kterou by jeho Hovory mohly obsáhnout. „Můžeme hovořit o tom, jaké se nosí ponožky do sandálů, nebo jestli se vůbec nosí,” připomněl s poukazem na nedávnou diskusi o vhodnosti či nevhodnosti nošení ponožek v tomto druhu obuvi.

Vedle takto odlehčených témat, k nimž se dá řadit i debata o tom „kde byla nějaká grilovačka”, zmínil politik i závažnější otázky, jako je „budoucnost Rusnokovy vlády” (t. č. v demisi) či „jak jde život”.

Škromach od veřejnosti očekává jak reakce, tak náměty, o čem by mohly Hovory od bazénku být.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám