Hlavní obsah

PRÁVO: Nova začne vysílat odpolední zprávy

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

PRAHA

Od pondělí 5. února se v programu TV Nova objeví novinka. Každý pracovní den od 17.00 do 17.40 hodin bude vysílat Odpolední Televizní noviny, na ně naváží Sportovní noviny a Počasí. Nova se tím stane první televizí, která v podvečer přinese zpravodajství, předběhne Primu i Českou televizi.

Článek

V 17 hodin je ale ještě brzy, aby zejména pracovně aktivní obyvatelé měst mohli sedět doma u televizorů. Česká televize se konkurence nebojí. "My jsme první již od nulté hodiny denní a navíc máme velké zpravodajství ve 12.00 a tam cítím jistý potenciál, který diváci potvrzují," řekl Právu ředitel zpravodajství ČT Zdeněk Šámal.

K malé revoluci na poli hlavních zpravodajských relací tuzemských televizí došlo na Nový rok. Česká televize začala svou hlavní zpravodajskou relaci Události vysílat už od 19.00, její stopáž se natáhla na celou hodinu.

Důsledek? ČT na tom ve sledovanosti moc nevydělala, Prima přišla o mnoho diváků a podle hesla "Když se dva perou, třetí se směje" na změně vydělala právě TV Nova.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám